Pieninio karšto šokolado receptas

Karštam šokoladui išvirti jums reikės:

  1. 300 g pieninio “Belcolade“ šokolado, skirto fondiu gamybai;
  2. 270 ml 30 % riebumo grietinėlės;
  3. 10 g kakavos sviesto.

 

Gaminimo procesas:

Į puodą supilkite visą grietinėlę ir kaitinkite ją ant labai žemos temperatūros kol grietinėlė taps karšta, bet jokiu būdu neužvirinkite. Tuomet į grietinėlę berkite saują šokolado diskelių. Lėtai maišydami ištirpinkite juos ir berkite dar saują. Sauja po saujos, diskelius tirpinkite iki kol šokoladas taps tirštas. Jeigu šokoladas tapo per tirštas – įpilkite dar šiek tiek pašildytos grietinėlės. Tirpinimo pabaigoje įmeskite gabalėlį kakavos sviesto. Jam ištirpus – šokoladas paruoštas!

Karštą šokoladą galite pagardinti šlakeliu brendžio 😉

Informuojame, kad karšto šokolado iš juodojo šokolado diskelių receptūra skiriasi, tad jei norite išvirti juodąjį karštą šokoladą, jo receptą taip pat rasite skaitiniuose.

 

Specialų karšto šokolado rinkinį kartu su receptu, į kurį įeina 300 g pieninio „Belcolade“ šokolado ir 10 g kakavos sviesto, galite įsigyti mūsų parduotuvėse Vilniuje ir Kaune arba elektroninėje parduotuvėje.

 

Laukiame Jūsų sėkmingų karšto šokolado virimo istorijų mūsų facebook paskyroje www.facebook.com/Dangauspupos

Skanaus! 😉

 

Žymos:, , , , , ,

Nėra komentarų

Parašykite komentarą